hits

Depresjon, angst og søvnmangel oppleves som et rent helvete. For meg er det lettere å danse ut følelsene, enn å beskrive de. I natt, rundt klokken 3, satte jeg opp kameraet, skrudde på litt musikk og improviserte. Det som er så skjønt med improvisasjon er at, for meg, kommer det rett fra hjertet. Jeg danser ut følelsene mine på en helt annen måte en hva jeg ellers ville gjort, på en måte er det alt for jævlig, men på en annen måte det beste jeg kan gjøre. Selvfølgelig hadde det vært mye bedre om jeg hadde hatt et stort studio, men elsker å tenke litt "site spesific" og teste ut hva man kan gjøre med et lite rom. 

Denne videoen er helt ærlig veldig sår for meg å poste. Jeg var på gråten så og si hele tiden, for det gjorde så vondt. Helt på slutten av videoen knakk jeg rett og slett bare sammen. Katten min, Zappa, var ute på eventyr, men hun hørte at jeg gråt skikkelig. Så søt og kjærlig som hun er sprang hun inn med en gang for å se om jeg hadde det bra eller ikke, og jeg er så glad for at jeg fikk det på film. Det er helt fantastisk at en liten katt, kan gi deg så mye kjærlighet. 


"While everyone is sleeping, I'm dancing my way to tears. Dancing out the pain, the heartache, the tragedy, the suffers, the anxiety, the voices in my head. While everyone is sleeping, my mind turns to a hurricane that got the intention to damage my whole world. While everyone is sleeping, I'm dancing."


Selv om jeg definerer meg som jeg jazzdanser, så blir mitt eget dansespråk fremtredende når jeg improviserer. Min personlig stil er mer samtidsdans-basert, i hvert fall når jeg har et lite rom å utforske på. Samtidsdans kan være veldig rart for de som ikke kjenner til kunsten, men jeg syns det er så fint. Som sagt så er videoen filmet på natten, og siden jeg bor i en sokkelleilighet blir lys og kvalitet meget dårlig når det er mørkt ute.  


 
  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Aurora Arnstad
Mitt navn er Aurora Hallgeirsdatter Arnstad. Jeg bor i Oslo, og er 20 år gammel. Jeg kommer opprinnelig fra nydelige Trøndelag, men flytta til hovedstaden sommeren 2016. Jeg prøver å nyte livet til det fulle, hver eneste dag. Grunnen til at jeg startet denne bloggen er fordi jeg elsker å skrive.


Arkiv


· Desember 2017 · November 2017 · Mai 2017Kategorier


· Blogg · tankeneSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.